Top And New Music

  • Rihanna

    Lift Me Up

  • Harry Styles - Music For a Sushi Restaurant

    Harry Styles

    Music For a Sushi Restaurant

  • biography5

    Naz Dej

    Bochret Kheir

  • Imagine Dragons - Bones (twocolors Remix)

    Imagine Dragons

    Bones

  • tay

    Taylor Swift

    Bejeweled

  • Thomas Rhett Katy Perry New Music Video - Where We Started

    Thomas Rhett

    Where We Started

  • Hiss

    Unuduram

  • Queen New Music Video - Face It Alone

    Queen

    Face It Alone

  • 21 Savage

    Jimmy Cooks

  • Meghan Trainor New Music Video - Made You Look

    Meghan Trainor

    Made You Look

  • The Rudeboyz & Maluma & Adam Levine - Ojalá

    Maluma

    Ojalá

  • Gazapizm & Melike Şahin Yeni Şarkı - Olur Mu

    Gazapizm

    Olur Mu

  • Taylor Swift New Music Video - Anti-Hero

    Taylor Swift

    Anti-Hero

  • Chris Brown New Music - Under The Influence

    Chris Brown

    Under The Influence

Doğuş – Sayamadım new music

0

New (Yeni) Muzik  Doğuş – Sayamadım (Official Video)

Download Lyrics The Song And Video Highest Quality

Singer’s Biography And All Other Songs On Topsound

Doğuş – Sayamadım

Doğuş

27 Mart 2000 tarihinde Almanya’;da yapılan kariyerinin

 üçüncü albümü “;HADİ HIZLANDIR”; ile Türkiye’;yi

 kasıp kavurmaya devam etti.“Gülüm”, “Günah pazarı”,

 “Bebişim”, “;Ayrılmalıyız” gibi listebaşı

 şarkılarla zirvede ikamet etmeye başladı.

7 Şubat 2001 tarihinde yapılan kariyerinin

 dördüncü albümü “SEVDİM” ile her zaman ki

 gibi zirve yaptı. Bu albümde de “Sevdim”,

 “Can dayanmaz” gibi şarkılarla listebaşı oldu.

22 Kasım 2001 tarihinde “Bir DOĞUŞ” Adlı kitap

 Doğuş severlerle Buluştu. Bu kitapta

 Doğuş tamamen Kendi Hayatını Kaleme Almıştır.

Doğuş – Sayamadım

23 Haziran 2002 tarihinde kariyerinin beşinci

 albümü DENGE ile müzik dünyasındaki dengeleri

 kökten değiştirecek bir albümle geri döndü.

 “40 Yılda bir”, “Yemin ettim”, “Virane”,

 “İşte buna aşk derler” adlı parçalarla

 listebaşı oldu.

Doğuş

İki yıl aradan sonra 30 Mayıs 2004 tarihinde

 kariyerinin altıncı albümü 6.his ile müzikseverlerin

 karşısına çıktı. Albümde “Babuba” adlı parça

 dışında 11 parçanın söz müziği DOĞUŞ’;a ait.

 2004 Yılının en iyi yapımlarından biri

 olmaya aday “6.his” için DOĞUŞ “Onlar

 şarkı değil, onlar duygu..” diyor.

26 Haziran 2005 tarihinde yaptığı “TAM DOĞUŞ”

 adlı albümde ise Albüme damgasını vuran

 parçalar “Giden gider” “admı çok anacaksın”

 “gamsızlar” “hayat” gibi parçalar olmuştur.

26 Mart 2006 tarihinde Çıkan “BOZUK” Maxi

Single Olarak Piyasaya Çıkmıştır. Doğuş’un 8.

ci albümü Niteliğini taşımaktadır. albümdeki

 sevilen şarkılar “bozuk” “Kıyamam” “ceza”

 gibi parçalardır bu albüm single olarak

 piyasaya sürülmüştür.

Doğuş – Sayamadım

1 Ekim 2006 tarihinde Gelen Asıl albüm Olan

 “HERBİŞEYİM” Müzik Marketlerde Çıktığı Günde

 Yerini Çoktan Almıştı albümdeki başlıca

 parçalar “Herbişeyim” “dönek” “yedin beni”

 “sessizlik” “gülom” “sataşma baba yorgun”

 gibi parçalar oldu klip çekilen parçalar

 ise “dönek” ve “herbişeyimdir”

12 Nisan 2008 tarihinde Çıkan Albüm 10.

 albümü ‘Ten’ ile sevenlerle buluştu.Kayıtları

 Hollanda’daki Mom Stüdyoları’nda yapılan

 albümdeki parçaların söz ve müzikleri

 Doğuş’a ait. Türkiye ile birlikte dünyadaki

 tüm World Music standlarında satışa

 çıkan albümde; Charaz ve Smoke Tug

 vokalleriyle, Memrox ise gitarıyla

 Doğuş’a eşlik ediyor. Fotoğraflarını

 Koray Kasap’ın çektiği Albümün çıkış

 parçası “She” adlı parçaya Hollandalı

 yönetmen Michel tarafından Amsterdam

 ‘da bir klip çekildi.

2009’da “Onbirde Bir” albümünün şarkıları

 kendisine ait olan söz ve müzik albümünde

 solist performansı sergiledi.

2010’da Kırık Hançer albümünde Doğuş,

 Cankan ve Niran Ünsal ile düet yaptı.

 Albümün çıkış parçası olan “Gitme”

isimli şarkı için İshak Paşa Sarayı’nda

 klip çekildi. Klibin yönetmenliğini

Doğuş kendisi üstlendi.2014 Yilinda

Azerbaycanda Seni Axtariram isimli

programin sunucusu olan Xosqedem Baxseliyeva ile evlendi.

Diskografi

Doğuş (Temmuz 1997)

Doğuş ve Şarkıları (Mayıs 1998)

Hadi Hızlandır (Haziran 2000)

Sevdim (2001)

Denge (2002)

  1. His (2004)

Tam Doğuş (2005)

Bozuk (2006)

Ten (2008)

Onbirde Bir (2009)

Kırık Hançer (2010)

Beşibiyerde (2011)

Burası Türkiye (007) (Mayıs 2012)

Naptın Gari Lo (Ekim 2012)

Sevgilerimle (Ocak 2014)

Aklında Bulunsun (Eylül 2015)

Yara Bere (Mart 2017)

Müzik videoları

“Burası Türkiye “

“Uyan”

“Yalancı”

“Gelmezsin”

“Gülüm”

”Günah Pazarı”

Kitapları

Bir Doğuş (2003)

Filmografi

Sana Mecburum (Sertan) (TV Dizisi) (Kanal D) – 2007

Click Here To See Other Songs And Biography And Complete Song Information

doğuş,sanmadım

Lyrics

Sayamadım günahlarını
Ayıramam hiçbirini
Suç tartın ağır yaralı
Kaderimin kararsız kararı

Ben seni hiç böyle bilmemiştim 
Severken yenilmemiştim
Saya saya ömrümden ömür aldın
Sevgi yerine saygısız kaldın

Download Or See This Music or Music video

Songs for the blog

Comments

Only comments that are not explicit will be published.

It may take a few hours for the comment to be published

Do not write comments that are not related to this Music